Klus voor en over De Slager

Enige tijd geleden pakte ik een stuk of vijf bussen en treinen richting de andere kant van het land: Hendrik-Ido-Ambacht. Daar had ik een ontzettend leuk gesprek met de sympathieke slager Willem Boon. Hij liet mij zijn zaak zien en vertelde over zijn visie op het ondernemerschap en het slagersbedrijf. Dit resulteerde in de eerste freelanceklus die ik deed voor B2B Communications. De reportage, waarin ik me lekker kon uitleven dankzij een limiet van 1400 woorden, verscheen eerder in het vakblad De Slager. En online is het stuk terug te lezen via de volgende link:

https://www.knsnet.nl/knsnet.nl/openbaar/slagers-in-beeld/de-slagers/scharrelslager-willem-boon

Advertentie

Over Nicole Cordewener

Mijn naam is Nicole Cordewener en dit is mijn digitale portfolio.
Dit bericht werd geplaatst in Journalistiek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s