The Wounded – The Art of Grief

Vorige week vrijdag ben ik naar een concert van Katatonia in Nijmegen geweest en daar kreeg ik het debuutalbum van misschien wel mijn lievelingsband. Op zich niet zo bijzonder, maar deze plaat (The Art of Grief) is gewoon nergens meer te krijgen. De band in kwestie, The Wounded, heeft namelijk al zijn albums tot nu toe uitgebracht in kleine oplagen. Ik was en ben dan ook nog steeds in mijn nopjes met deze unieke aanwinst. Dus, dankjewel Michiel!!

De enige clip die The Wounded ooit heeft gemaakt, bij het nummer Billet Doux:

Concert?
The Wounded heeft altijd gezegd dat ze geïnspireerd zijn door de Britten van Anathema. In het verleden hebben de bands vaker samen opgetreden en binnenkort staat Anathema wederom in Nederland. Gelukkig niet in een overvol Roosje, maar in het (waarschijnlijk ook heel drukke) Burgerweeshuis. Er gaan geruchten dat The Wounded opnieuw voor Anathema zal gaan openen en als dat zo is, dan ga ik er zeker bij zijn!

Advertentie

Over Nicole Cordewener

Mijn naam is Nicole Cordewener en dit is mijn digitale portfolio.
Dit bericht werd geplaatst in Muziek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s