Bezoekje Leeuwarder Courant

Het is alweer een tijdje terug dat ik met mijn studiegenootjes naar de Leeuwarder Courant (LC) in Leeuwarden ben geweest. Daar wordt niet alleen de LC gedrukt, maar ook Dagblad van het Noorden (DvhN) en een hele reeks huis-aan-huis-bladen.

Eerst werden we te woord gestaan door Bert Jongejan (adjunct) en een oud-studente. Zij heeft mij heel erg aan het twijfelen gebracht over mijn stagekeuze. Bij een regionale krant mag je namelijk meer doen dan bij een landelijk dagblad. Gelukkig hebben we nog even de tijd. Hieronder een fotoverslag van de persen. De foto’s zijn wat wazig, want ik mocht niet flitsen.

Een rol krantenpapier in de pers:

Rol krantenpapier in de pers

De kranten rollen voorbij in de lucht:

Kranten rollen voorbij

Hier worden de kranten in stapels verpakt:

Stapels kranten op de machines

Tot slot nog een filmpje:

Advertentie

Over Nicole Cordewener

Mijn naam is Nicole Cordewener en dit is mijn digitale portfolio.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s